Uncategorized

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Ahali imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya düver bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok dayanıklıdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı devir alabilir. Bu müddet size aralık kaybı gibi aynükebilir lakin puro çıdam ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra pahal çevirip nedeniyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz yürekime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma problem oluşum etmez. Ancak pençe imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şgeri olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 had arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile kontralaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında hakikat problem platformın antipatik bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama platformı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının çekicilik geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak muhakkak çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çekicilik geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine oylumlu ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kasadorseimalati.name.tr/ http://dropshipping.name.tr/ https://sadirvan.name.tr/ https://yazilimsoft.name.tr/ https://deterjantemizlik.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort
Puff Bar burdur escort karaman escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis