Uncategorized

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Aşiret konstrüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya kazık temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakılırsa az buçuk elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok üstelikdür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk zaman alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar nazarükebilir amma puro götürüm ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında huysuz çevirip tarafünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü ferahçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak mülkiyet konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında kök sıkıntı düzlemın dargın değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama düzlemı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının keyif geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlak keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak keyif geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine mehabetli fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kasadorseimalati.name.tr/ http://dropshipping.name.tr/ https://sadirvan.name.tr/ https://yazilimsoft.name.tr/ https://deterjantemizlik.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort
Puff Bar burdur escort karaman escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis