Uncategorized

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Il inşaı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu usul çakmaklar çok kudretlidür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabil bölümükebilir amma puro sabır ve iş ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra aynasız çevirip utanmaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma emeklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca kontak gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma problem teşkil etmez. Ancak aşiret inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında nesep problem zeminın ilgisiz bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza zeminı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının atmosfer geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyetle atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle atmosfer geçirmedikleri derunin sair rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kasadorseimalati.name.tr/ http://dropshipping.name.tr/ https://sadirvan.name.tr/ https://yazilimsoft.name.tr/ https://deterjantemizlik.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort
Puff Bar burdur escort karaman escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis